Autoverhuur Drenthe

AVH Autoverhuur helpt je graag als je op zoek bent naar een huurauto in Drenthe. Onze voertuigen rijden door het hele land en zelfs daarbuiten, want een busje of auto huren voor je vakantie behoort ook tot de mogelijkheden.

Auto huren in Drenthe

Een auto huren in Drenthe was nog nooit zo makkelijk met onze haal- en brengservice. In overleg brengen wij je huurauto overal in Drenthe en komen we hem ook weer ophalen. Kom je je huurauto toch liever zelf ophalen en wil je je eigen auto bij ons achterlaten tijdens de huurperiode? Geen probleem! In overleg kunnen we jou ook ophalen vanaf het NS-station in Hoogeveen.

Busje huren in Drenthe

Naast auto’s hebben wij verschillende busjes te huur. Of je nu een bestelbus, 9-persoonsbus of bakwagen wilt huren, het kan bij AVH Autoverhuur. Al deze busjes mag je besturen met je B-rijbewijs.

Aanhanger huren in Drenthe

Naast auto’s, busjes en verhuiswagens verhuren wij ook aanhangers. Handig als je iets moet vervoeren wat niet in je eigen auto past. Een aanhanger huren is een goedkopere optie dan een auto huren en is in veel gevallen een goed alternatief.

Langere periode auto huren in Drenthe

Wil je voor langere periode een auto huren? Wij bieden voor zowel zakelijke als particuliere klanten shortlease als optie. Informeer naar de mogelijkheden.

Ons werkgebied

Het werkgebied van AVH Autoverhuur is breder dan alleen Hoogeveen. Vanzelfsprekend kun je altijd bij ons terecht om een auto of busje te huren, waar je ook woont of werkt. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Wij verhuren veel in de regio Drenthe en kennen de omgeving goed. Informeer gerust naar de tarieven en mogelijkheden.

Onze standplaats is Hoogeveen, maar wij verwelkomen klanten vanuit heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan mensen die een busje huren voor wintersport of voor langere tijd zakelijk een bestelbus huren. Ook behoort shortlease van zowel een personenauto als bestelbus voor particulieren en zakelijke klanten tot de mogelijkheden.

Wil je je eigen auto bij ons achterlaten tijdens de huurperiode? Geen probleem! In overleg kunnen we jou ook ophalen vanaf het NS-station in Hoogeveen.

Naast mensen woonachtig in Hoogeveen weet men ons in heel Drenthe goed te vinden voor autoverhuur. 

Waarom huren bij AVH Autoverhuur?

  • De nieuwste voertuigen
  • Altijd goed onderhouden
  • Voordelige tarieven
  • Deskundig en ervaren medewerkers
  • Altijd 100 km kilometervrij
  • Géén verrassingen achteraf

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Drenthe

Waar kan ik goedkoop een auto of busje huren in Drenthe?
Bij AVH Autoverhuur kan je goedkoop een auto huren of busje huren in Drenthe. Wij houden onze prijzen zo laag mogelijk, zodat jij niet te duur hoeft te huren.

Kan ik bij jullie een 7-persoons auto of een 9-persoons bus huren?

Je kunt bij ons een busje huren waar 6 personen in passen. Ga je op reis met 7 personen? Kies dan voor een 9-persoonsbus.

Kan ik privé een auto huren in Drenthe?
Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn bij ons welkom om te huren.

Ik wil graag een auto huren met trekhaak in Drenthe, kan dat?

Ben je op zoek naar een auto met trekhaak in Drenthe? Geen probleem! Als je zeker wilt weten dat je huurauto of bestelbus over een trekhaak beschikt, neem dan voor je reservering even telefonisch of per mail contact met ons op.

Brengen jullie mijn huurauto overal in Drenthe?

In overleg en tegen meerprijs kun je er voor kiezen om gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Neem contact met ons op om te overleggen waar in Drenthe we jouw huurauto naartoe brengen.

Ik zoek iets specifieks. Is jullie aanbod breder dan hier getoond wordt?

Ons complete aanbod is te vinden op onze website. Wil je toch een ander voertuig huren? Neem dan even contact op, wij kunnen in overleg vaak een oplossing bieden.


Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp

Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen