Zakelijk auto huren

Ben je geïnteresseerd in zakelijk een auto huren? Vraag een account aan bij AVH Autoverhuur en bekijk al je reserveringen eenvoudig online. Vele bedrijven gingen jou al voor. Neem contact met ons op om een account aan te laten maken. Meer over de voordelen van zakelijk auto huren lees je hieronder.

De voordelen van zakelijk een auto huren

Zakelijk huren bij AVH Autoverhuur heeft meerdere voordelen. Zo betaal je geen borgsom en krijg je altijd 10% korting op de dagprijs. Indien gewenst maken we graag een persoonlijk account voor je aan, waarmee je elk moment van de dag de beschikbaarheid van onze voertuigen kan bekijken en deze direct kan reserveren.

Jij of je medewerkers kunnen na het in ontvangst nemen van de sleutel en een korte inspectie van het voertuig meteen wegrijden. Betalen? Dan regelen we achteraf wel! Je ontvangt per e-mail een overzichtelijke btw-factuur van ons. Dus geen gedoe met het uitlenen van een zakelijke pinpas of creditcard. Wel zo handig!

Shortlease

Ben je op zoek naar een auto voor een periode vanaf 1 maand of zelfs voor meerdere maanden of jaren? Dan is shortlease de ideale oplossing. Bij AVH Autoverhuur bieden we shortlease tegen een gunstig en voordelig tarief, zodat voor langere periode een auto huren betaalbaar blijft.

Shortlease is aantrekkelijk voor bedrijven die de financiële risico’s willen beperken en behoefte hebben aan vertrouwd vervoer en flexibiliteit. Veel zelfstandig ondernemers en vooral starters kiezen voor shortlease, omdat een nieuwe bedrijfswagen aanschaffen vaak nog te duur is. In deze situatie is shortlease een logische overweging.

Zakelijk huren in Hoogeveen

Bij zowel zakelijk huren als shortlease heb je geen onderhoudskosten, betaal je geen wegenbelasting en rijd je toch in een representatieve auto. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor shortlease en zakelijk huren in Hoogeveen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag met het vinden van het juiste voertuig om te huren voor jouw bedrijf of klus.

Autoverhuur Hoogeveen

Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp

Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen