Hulp nodig bij het reserveren?

Busje huren kilometervrij

Wil je een busje huren kilometervrij? Bij ons is de eerste 200 kilometer (per dag) altijd bij de prijs inbegrepen. Als je kilometervrij een busje wilt huren ben je bij AVH Autoverhuur aan het juiste adres!

Wat is kilometervrij?

Kilometervrij een busje huren wil zeggen dat er een aantal vrij te rijden kilometers bij de prijs is inbegrepen. Blijf je binnen de afgesproken aantal vrije kilometers? Dan weet je waar je aan toe bent. Rijd je meer kilometers dan de inbegrepen vrije kilometers? Dan betaal je een x-bedrag bij per gereden kilometer.

Hoeveel vrije kilometers heb ik?

Bij AVH Autoverhuur mag je als je een personenbus huurt standaard 200 kilometervrij rijden. Zolang je per gehuurde dag binnen deze 200 kilometervrije kilometers blijft hoef je voor de gereden afstand niets bij te betalen. Bij een bestelbus heb je per dag 100 vrije kilometers.

Waarom kilometervrij busje huren?

Sommige mensen vragen zich af waarom het verstandig is om kilometervrij een busje te huren. De belangrijkste reden om kilometervrij een busje te huren is dat je weet waar je aan toe bent. Je komt achteraf niet voor verassingen te staan.

Busje huren kilometervrij bij AVH Autoverhuur

Zoals gezegd huur je een busje kilometervrij snel en eenvoudig bij AVH Autoverhuur. Wil je meer kilometers rijden? Geef dit dan aan tijdens de reservering. Wil je meer rijden maar weet je nog niet precies hoeveel? Maak dan een schatting. Zo heb je vooraf een indicatie van de extra kosten als je meer rijdt dan de afgesproken vrije kilometers.


Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen