Hulp nodig bij het reserveren?

Verhuiswagen huren Drenthe

Ga je verhuizen in Drenthe? Huur dan een verhuiswagen bij AVH Autoverhuur! Het is namelijk niet altijd nodig om een verhuisbedrijf in te schakelen wanneer je gaat verhuizen.

Je kunt besparen op de kosten door zelf een verhuiswagen te huren. Met een kleinere wagen of aanhangwagen moet je waarschijnlijk een aantal keer op en neer rijden. Dat gaat natuurlijk tijd én brandstof kosten, dus de keuze om een verhuiswagen te huren is snel gemaakt.

Zorgeloos verhuizen

Bij AVH Autoverhuur in Hoogeveen verhuren we een ruime bakwagen mét elektrische laadklep! Wel zo handig wanneer je bijvoorbeeld een zware kast in de wagen moet zien te krijgen. De verhuiswagen beschikt over drie zitplaatsen, zodat er voldoende hulp kan instappen om te helpen sjouwen.

Onze ruime Mercedes Sprinter verhuiswagen heeft een laadvloer van 4,11 m lengte en is 2,29 m breed. Dat is 9,4 vierkante meter. De hoogte is 2,12 m, wat totaal meer dan 18 m3 inhoud geeft. Heel veel ruimte dus, voor al je spullen. Wanneer je de ruimte een beetje praktisch inricht kan de hele inboedel misschien wel in één keer mee.

Verhuisartikelen huren

Verhuisartikelen zelf aanschaffen kan aardig in de papieren lopen, maar tegen een kleine meerprijs kun je ook heel voordelig bij ons de verhuisartikelen huren. Wij verhuren alle artikelen die je nodig hebt tijdens je verhuizing. Denk aan spanbanden, dekens, meubelrollers en een steekwagen.

Huur je verhuiswagen in Drenthe

Je kunt ons vinden aan de Plesmanstraat 89 in Hoogeveen, maar ons werkgebied is breder dan alleen Hoogeveen. Vanzelfsprekend kun je altijd bij ons terecht voor een verhuiswagen huren, waar je ook woont of werkt. Makkelijk te bereiken vanuit alle hoeken van Drenthe.

Lees ook: Verhuisbusje huren in DrentheBekijk onze voertuigen

Mercedes Sprinter
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Handgeschakeld 
  • Laadklep 
v.a. € 102,-
Mercedes Sprinter automaat
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Automaat 
  • Laadklep 
v.a. € 131,-verhuiswagen huren Drenthe

Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen